Restaurant – Café – Feestzalen

 

In onze horecagelegenheid is voorzien van een Restaurant, Café, feestzaal en een ruim buitenterras.

In het Restaurant kunt u terecht voor zowel de grote als de kleine honger. Bij goed weer kunt u er ook voor kiezen om gezellig te eten op ons ruim opgezette buitenterras. Er is ruime parkeergelegenheid voor het terras. De kinderen kunnen fijn spelen in aangrenzende speeltuin.

Ook in ons nostalgisch ingerichte café kunt u terecht voor en hapje en een drankje en natuurlijk de gezellige Brabantse sfeer. U kunt bij de Dommelvallei terecht voor feesten en partijen voor grote en kleine groepen. Wij passen de ruimte aan op het aantal mensen zodat het altijd gezellig blijft.

De Dommelvallei beschikt over diverse vergaderruimtes voor kleine en grote gezelschappen welke doormiddel van geluidswerende wanden in grootte kunnen variëren. Door de beschikking over diverse ruimtes is dit een ideale oplossing om in diverse groepen aparte sessies te houden. Uiteraard verzorgen we ook de inwendige mens voor, tijdens of na een vergadering met bv een lunch, diner of borreluurtje met bittergarnituur.

Wilt u meer informatie hierover, neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier op deze site of het telefoonnummer op de contactpagina. Wij staan u graag te woord