Camping Dommelvallei

 

Camping De Dommelvallei is een klein maar veelzijdig vakantiepark met goede en moderne faciliteiten. Het is gelegen midden tussen 2 natuurgebieden in de Brabantse Kempen. Zoekt u Brabantse gezelligheid, rust, ontspanning, mooie natuur, activiteiten, luxe, en een geslaagde vakantie dan bent u bij Camping De Dommelvallei op het juiste adres.

Brabantse Gastvrijheid

Camping de Dommelvallei is gelegen in de kempen op slecht 300 meter van het riviertje de Dommel in het pittoreske dorpje Borkel en Schaft in de gemeente Valkenswaard.
Borkel en Schaft is een dorpje met 1100 inwoners en ligt tegen de Belgische grens en wordt omgeven door prachtige natuurgebieden. Langs de meest fraaie plekjes zijn maar liefst 16 uitstekende bewegwijzerde fietsroutes aangelegd. Ook diverse afwisselende wandel, skeeler, ruiter en steproutes zijn om onze camping aanwezig. Hier kunt u urenlang wandelen en fietsen om verrassende ontmoetingen te hebben met vogels en klein wild.

Even uitrusten in de Kempen

De Kempen biedt u na een inspannende tocht gezellige terrasjes in de diverse pittoreske dorpjes of een lekker zelf gebrouwen trappist bij de paters op de Achelse Kluis. Na al dit moois kunt u uiteraard uitstekend eten in de diverse restaurants in de omgeving van camping De Dommelvallei. Zo kunt u heerlijk natafelen van al het goede van het Brabantse land en de belevenissen van die dag.
Even ertussenuit rond Valkenswaard
Wilt u een dagtrip maken, dan kunt u door de centrale ligging van de camping , diverse Brabantse, Belgische en Duitse attractieparken binnen 60 minuten autorijden bereiken. Subtropische zwemparadijzen en musea liggen binnen handbereik. In ons eigen dorpje kunt u een korenmolen in werking bezoeken of een rondgang door een Abdij. Recreatief winkelen kunt u uitstekend in Eindhoven, Weert of Hasselt maar ook in Valkenswaard op de weekmarkt op donderdag.

Bent u met een groep? Dan organiseert de Feesterij voor u een solextocht, kunt u boerengolfen, tratorrijden of gewoon lekker fietsen in de omgeving. Wij kunnen alles voor u regelen.

Een geslaagde vakantie…

daar zorgen wij voor. Ons doel is u een geslaagde vakantie te bezorgen. Wij hebben op onze camping goede faciliteiten zoals op alle kampeerplaatsen aansluiting van elektriciteit tot 16 amp, water, riolering en centrale antenne. Maar ook de paden zijn verhard en goed verlicht. Uiteraard voldoen onze pas vernieuwde sanitaire voorzieningen aan uw verwachting. Natuurlijk hebben we ook alle aandacht voor ons milieu zoals energiebesparende maatregelen en milieuvriendelijke schoonmaak.

Maar al deze voorzieningen geven geen garantie voor een geslaagde vakantie, ook een fijne gezellige Brabantse gemoedelijke sfeer zorgen voor uw onvergetelijk verblijf. Ons motto…uw geslaagde vakantie dat is onze zorg.

Camping De Dommelvallei…
is een gezellige camping met moderne faciliteiten gelegen midden in de natuur. Bent u op zoek naar natuur, rust, activiteiten, ontspanning, Brabantse gezelligheid, cultuur en feesten dan bent u op Camping De Dommelvallei op het juiste adres. Dit uiteraard voor groot en klein, jong en oud.

Kinderen vermaken zich op Camping De Dommelvallei natuurlijk uitstekend.
In onze speeltuin kunnen ze uren vertoeven in de diverse speeltoestellen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn dus zo gemaakt. Ons verwarmd zwembad met apart kinderbad geeft volop speelplezier.

Sportief
U kunt zich in de omgeving van de camping helemaal uitleven. U kunt uren wandelen, fietsen of paardrijden maar ook een partijtje voetbal, volleybal, boerengolf of tafeltennis zijn mogelijk. Voor de avonturiers zijn er mogelijkheden voor een survivaltocht, vlotvaren of een tochtje in de kano over het riviertje de Dommel door het prachtige natuurgebied de Dommelvallei.

Wat let u?
om na een inspannende of ontspannende dag lekker op ons terras te genieten van een mooie zonsondergang met een lekker glaasje bier of wijn. Durf te genieten en ondervind het zelf.